پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی موفق به تحویل فرآورده میکروبیولوژی موسوم به باکتری نفت خوار به بخش صنعت کشور شد.
واحد مرکزی خبر ، این فرآورده که نتیجه اعتماد سرمایه گذار داخلی به توان بومی است ، برای نخستین بار در جهان به مرحله تولید رسیده است.
نام تجاری این محصول بیوررِمِر است و از آن برای پاکسازی آلودگی های نفتی استفاده می شود.
مجری طرح تولید بیو رِمِر به خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت:در نخستین مرحله تولید تجاری به صورت نیمه صنعتی 300 کیلوگرم از این محصول را تولید کرده ایم.
مهندس ابوالحسنی، اضافه کرد : کارفرماهای این طرح، شرکت ملی نفت ایران و شرکت پایانه های نفتی ایران بودند.
مدیر پژوهش و توسعه شرکت ملی نفت ایران هم درباره چرایی حمایت از این طرح به خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: یکی از بخشهای میانبر برای کاهش هزینههای شرکت ملی نفت، استفاده از همین حوزه بایو و میکروبی است.
محمد علی عمادی افزود: به همین دلیل در سال های اخیر در این حوزه سرمایه گذاریهای عمدهای بنا به استعداد مجموعههای مختلف کشور ، داشته ایم.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران هم به خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت:رسیدن به مرحله تولید این طرح که مشابه خارجی ندارد، حدود 270 میلیون هزینه داشته است.
سید پیروز موسوی، تولید این ماده را عاملی برای اطمینان بخشی در زمان صادرات نفت توصیف کرد و افزود: با این مواد استانداردها را رعایت میکنیم و میتوانیم در زمان صادرات نفت، اطمینان بدهیم توان رفع آلودگیهای احتمالی نفتی در خاک و آب را داریم.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 12,ژانویه,2025